Skip to main content

Miljø

Hos Fjerritslev Tryk prioriterer vi miljøet og kvaliteten af de grafiske produkter og leverede service- og tjenesteydelser.

Vi vil altid have vore kunders ønsker og behov i centrum for levering af service- og tjeneste-ydelser til vore kunder.

Vores medarbejdere er højt kvalificerede og har evnerne til at udføre deres opgaver på den bedste måde med hensyn til kvaliteten af arbejdet og de miljøpåvirkninger, der kan blive skabt af deres aktiviteter.

Vi samarbejder med de myndigheder og andre interessenter om miljøspørgsmål for at sikre, at vi til stadighed beskytter miljøet, forebygger forurening, overholder gældende lovgivning samt er på forkant i branchen og samfundet generelt.

Vi forbedrer vores kvalitetsstyringssystem og opnår miljøforbedringer ved hele tiden ved at indlede kvalitets- og miljøforbedrende tiltag med opstilling af mål og handlingsplaner med efterfølgende evaluering med hensyntagen til kvaliteten af vore ydelser og virksomhedernes økonomiske situation.

Vi inddrager alle medarbejdere i kvalitets- og miljøarbejdet, så alle bidrager til de igangsatte kvalitets- og miljøforbedrende tiltag, så vi sikrer, at medarbejdere i alle funktioner kontinuerligt overholder denne kvalitets- og miljøpolitik.

Mærk din tryksag

FSC-mærket tryksag

Der er dokumentation hele vejen tilbage til skoven FSC®-mærket, det internationalt anerkendte mærke, som sikrer sporbarhed og kontrol med, at papiret er genanvendt eller stammer fra skove, som er drevet bæredygtigt.

Svanemærket tryksag

Din tryksag bærer det nordiske svane­mærke. Det gives kun til trykkerier og tryksager, som dokumenteret lever op til miljøkrav, der er blandt de strengeste i verden. Krav, som jævnligt bliver skærpet.

Du har valgt et dansk trykkeri

Du tager ansvar for både samfund og miljø, når din tryksag bliver produceret på et dansk trykkeri. Samtidig er du med til at opretholde gode danske produktion­sarbejdspladser og dermed understøtte dansk økonomi.

Din tryksag er en ressource

Tryksager er bionedbrydelige og komposterbare, men vi skal først og fremmest genanvende papiret. Det består af naturlige ressourcer og er en vigtig råvare efter at have været anvendt første gang. Derfor skal vi fortsætte med at sortere brugt papir, så det bliver genanvendt. Ellers går vigtige naturressourcer til spilde.
Vi har for nyligt fået certifikat for køb af Grøn Strøm igennem EWii. Har du lyst til at se det, kan du klikke her.